Εμφυτεύματα Υαλουρονικού

Never forget to love yourself!

60287531_1107821456072570_8805050683309948928_o
Οι θεραπείες με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι οι πλέον δημοφιλείς και αποτελεσματικές ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης σε περιοχές όπως το μέτωπο, το άνω χείλος, η περιοχή του λαιμού, η περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς και ανάμεσα στα φρύδια. Η φυσική πρωτεΐνη που περιέχουν δρα στοχευμένα στους δερματικούς μυς εμποδίζοντας τις συσπάσεις τους. Πρόκειται για ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, κατάλληλες τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία των ρυτίδων.
Η θεραπεία με το Αυτόλογη Μεσοθεραπεία χαλαρώνει  συγκεκριμένους μύες του προσώπου. Όλοι οι άλλοι μύες λειτουργούν κανονικά. Έτσι δεν επηρεάζεται στο παραμικρό η έκφραση στο πρόσωπό μας. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Botox/Dysport είναι ότι λειτουργεί εξαιρετικά ως μέθοδος πρόληψης των ρυτίδων, ενώ μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και με άλλες θεραπείες, όπως μικροδερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία, και θεραπεία με Υαλουρονικο Οξύ.
Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μία γλυκοζαμινογλυκάνη που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και αποτελεί, μεταξύ άλλων, το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προάγοντας την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή του μειώνεται, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων και τη μείωση του όγκου σε κροτάφους και ζυγωματικά.
Η θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μια ιδανική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων και ενυδάτωσης του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια από 1,5 έως και 2 χρόνια.
LaDerma-Υαλουρονικο
Κλείστε ραντεβού με την ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα

 

Τηλ.: 2108985811

 

Κιν.: 6974123978