Lunula

Tο μέλλον της θεραπείας της ονυχομυκητίασης!

lunula-laser

LUNULA. Tο μέλλον της θεραπείας της ονυχομυκητίασης!

Tο μέλλον της θεραπείας της ονυχομυκητίασης.
Υγιή και καθαρά νύχια…
Το Laser Lunula με τη πιο εύκολη και ανώδυνη θεραπεία, σας βοηθά να μετατρέψετε τα αποχρωματισμένα και παραμορφωμένα νύχια, σε καθαρότερα και υγιέστερα.Η Αμερικανική εταιρεία Erchonia Corporation εισήγαγε στην Ιατρική κοινότητα την εγκεκριμένη από το FDA συσκευή Laser Lunula.
Το νέο, υπερσύγχρονο Lunula Laser ήρθε για να θέσει νέα δεδομένα στη θεραπεία της ονυχομυκητίασης ριζικά με λίγες μόνο θεραπείες. Το μηχάνημα είναι το πρώτο και μοναδικό μη θερμικό λέιζερ που λαμβάνει έγκριση του FDA για τη στόχευση του μύκητα των νυχιών (ονυχομυκητίαση).

 

Είναι γεγονός πως ο παραμορφωτικός μύκητας, οι μύκητες στα νύχια/ονυχομυκητιάσεις είναι η πιο κοινή ασθένεια των ποδιών, που παρατηρείται σήμερα από τους επαγγελματίες υγείας, από τους γιατρούς.

 

Οι μύκητες είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί, οι οποίοι δε χρειάζονται το φως του ήλιου για να επιβιώσουν. Βρίσκονται κατά κύριο λόγο σε θερμό και υγρό περιβάλλον και μπορεί να εισβάλλουν στο δέρμα μέσα από πληγές, που τυγχάνει να έχουμε ή ακόμα μέσα από μικροσκοπικές περικοπές, που δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι.

 

Τα άτομα που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο για ονυχομυκητιάσεις είναι τα ηλικιωμένα άτομα, τα άτομα που έχουν οικογενειακό ιστορικό, εκείνοι που εργάζονται σε υγρό, σκοτεινό περιβάλλον και εκείνοι που χρησιμοποιούν παπούτσια, τα οποία δεν αερίζουν.
Σε κάθε περίπτωση οι μύκητες ταλαιπωρούν απίστευτα τους ασθενείς και φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η ταλαιπωρία εντείνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν με τα καλοκαιρινά παπούτσια τους ή ξυπόλυτοι στις παραλίες, υγιή και όμορφα νύχια.
Μέχρι πρόσφατα, οι πάσχοντες είχαν λίγες επιλογές για την ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των νυχιών. Όχι όμως πια! Τώρα πια υπάρχει το Lunula Laser που θα σας κάνει να αποκτήσετε και πάλι, όμορφα, καθαρά και υγιή νύχια.
Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μη θερμικό laser, που στοχεύει στο μύκητα των νυχιών και μειώνει:
– τα πυκνωμένα νύχια
– τον αποχρωματισμό των άκρων
– τα εύθραυστα νύχια
– καθώς και τη διαστρέβλωση του σχήματος των νυχιών
Όλα αυτά χωρίς πόνο, χωρίς ρίσκο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς ανάγκη επιτήρησης. To Lunula Laser διαθέτει άμεσο μυκητοκτόνο δράση διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα και την αιμάτωση και ενισχύει την αυτό-ίαση σε σχετικά  σύντομο χρονικό διάστημα.
To μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας με Lunula Laser είναι ότι δεν παρουσιάζει κινδύνους και βλαβερές παρενέργειες, όπως άλλα αντιμυκητιακά φάρμακα και είναι ακίνδυνο σε αντίθεση με άλλες θεραπείες laser.
Πρακτικά, η θεραπεία παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο ενώ εκτελείται όταν ο ασθενής είναι ξύπνιος, έτσι ώστε να επιστρέψει μετά, στην καθημερινότητά του, αφού δεν απαιτείται καθόλου χρόνος αποθεραπείας!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μια πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 105 νύχια, οι ερευνητές παρατήρησαν πρόοδο και αύξηση της υγείας των νυχιών κατά 30% σε διάστημα μόλις 3 μηνών!
«Το Lunula Laser αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία στα χέρια της ιατρικής κοινότητας, η πραγματική λύση για την ανάπτυξη ενός υγιούς και όμορφου νυχιού των πασχόντων».

LUNULA LASER

Healthy, Clear Nails Made Simple

Κλείστε ραντεβού με την ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα

 

Τηλ.: 2108985811   |    Κιν.: 6974123978