Picosure

Αλλάζει τα δεδομένα στο laser!

To Picosure αλλάζει τα δεδομένα στη δερματολογία και ειδικά στο χώρο του laser, καθώς αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως picosecond alexandrite laser με ultra-short pulse, ιδανικό για:
Αφαίρεση τατουάζ.
Αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών.
Θεραπεία ουλών ακμής.
Θεραπεία ρυτίδων.
H καινοτομία του Picosure, που συνδυάζει την αποτελεσματική τεχνολογία του fractional με τον επαναστατικό παλμό σε picosecond, συντελεί στη ριζική ανάπλαση του δέρματος, καθώς προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η δράση αυτή έγκειται στη διάρκεια του παλμού, που μετράται σε picosecond, δηλαδή σε χρόνο παλμού 100 φορές πιο μικρό από το nanosecond με το οποίο λειτουργούν έως τώρα τα περισσότερα laser. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η πολύ μικρή διάρκεια του παλμού του μπορεί να πετύχει ταχύτερη «θέρμανση» των στοχευμένων χρωμοφόρων (αποχρωματισμός τατουάζ) & μελαχρωματικών βλαβών (καφέ κηλίδες, πανάδες, φακίδες) ρυτίδων (σημάδια γήρανσης). Το Picosure με αυτό το «φωτοακουστικό φαινόμενο» διασπά τη χρωστική -μιλάμε είτε για τη μελανίνη του δέρματος, είτε για το μελάνι του τατουάζ- σε μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία μέσω των φυσικών διεργασιών αποβάλλονται από το δέρμα και τον οργανισμό, χωρίς ωστόσο να παρατηρείται καμία βλάβη στον υγιή ιστό.
Το Picosure γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο και αγαπητό, καθώς δύναται να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές:
 Πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ.
 Κορμό – άνω και κάτω άκρα (ονυχομυκητίαση).
Η διαδικασία της συγκεκριμένης θεραπείας είναι απλή και δεν απαιτείται κάτι ιδιαίτερο, καθώς το μόνο που μπορεί να χρειαστεί στην κάθε συνεδρία, είναι η εφαρμογή μιας αναισθητικής κρέμας. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών καθώς και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ασθενούς, πάντως κυμαίνεται από 15 λεπτά έως μία ώρα και απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες για ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Η Δερματολόγος είναι πάντως εκείνη, που εξετάζοντας τις προσωπικές ανάγκες του δέρματος του ασθενούς (λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία του τατουάζ για παράδειγμα ή γενικότερα την ηλικία του ασθενούς, όταν πρόκειται για προγράμματα αντιγήρανσης) εκτιμά, προτείνει και υλοποιεί συγκεκριμένο, εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο ενεργειών με σκοπό την καλύτερη δυνατή δράση του Picosure. Γενικά απαιτούνται 2 έως 4 συνεδρίες με κάποια μεσοδιαστήματα ανάμεσά τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, πολλές φορές το Picosure δύναται να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως είναι για παράδειγμα η αυτόλογος μεσοθεραπεία.
Η ιδανική εποχή για την εφαρμογή του Picosure είναι ο χειμώνας καθώς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα Laser, αντενδείκνυται κατά το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, με το Picosure αναμένεται ένας ήπιος ερεθισμός, που υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Ελαφρύ make up και καθημερινή αντιηλιακή προστασία είναι τα απαραίτητα για να επιστρέψει κανείς στην καθημερινή κανονικότητα, μετά την θεραπευτική εφαρμογή του Picosure. Καλό είναι, τέλος, μετά τη συνεδρία να αποφεύγεται η υπερβολική έκθεση σε νερό, στον ήλιο, η επαφή με απορρυπαντικά και οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα. Μια από τις πιο διάσημες θεραπείες με εξαιρετικά αποτελέσματα, γνωστή και ως lunch-time ( δηλαδή θεραπεία που διαρκεί πολύ λίγο ωσάν ένα γεύμα), που στοχεύει στη λάμψη και την ανανέωση του δέρματος είναι η εφαρμογή carbon μάσκας, δηλαδή μάσκας με άνθρακα με εφαρμογή του Picosure. Ο άνθρακας, ως γνωστόν, δίνει λάμψη, ενυδάτωση και απομακρύνει ρύπους και σμήγμα στην επιφανειακή επιδερμική στοιβάδα – μια λεπτή στρώση άνθρακα σε επαφή με το Picosure εξασφαλίζει άμεσο και αξιοσημείωτο αποτέλεσμα για κάθε τύπο δέρματος. Καταλήγοντας, το Picosure είναι το πρώτο παγκοσμίως picosecond laser, ευρέως αναγνωρισμένο για την τεχνολογική υπεροχή και την εξαιρετική απόδοσή του βάσει τεκμηριωμένων κλινικών αποτελεσμάτων. Αξίζει να το δοκιμάσει κανείς είτε για tatoo removal, είτε στα πλαίσια θεραπειών αντιγήρανσης.
Κλείστε ραντεβού με την ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα

 

Τηλ.: 2108985811

 

Κιν.: 6974123978