PLEXR Βλεφαροπλαστική

PLEXR. Αφαίρεση ρυτίδων χωρίς τομές και ράμματα!

Plexr-laderma2

Plexr. Αφαίρεση ρυτίδων χωρίς τομές και ράμματα!

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ,
ΜΙΝΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ.
Η επιστήμη συνέχεια εξελίσσεται και προσφέρει τεχνολογικά επιτεύγματα που βοηθούν στην καλύτερη εμφάνιση του δέρματος δίνοντας μας περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την εμφάνιση μας. Έτσι λοιπόν, τα τελευταία χρόνια με την τεχνική PLEXR ( καινοτόμος εφεύρεση του Ιταλού καθηγητή μη επεμβατικής χειρουργικής Giorgio Fippi) η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, οι ρυτίδες γύρω από το μάτι (πόδι της χήνας) ή στο μεσόφρυο, οι ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος και η αύξηση των χειλιών χωρίς χρήση κάποιου υλικού, η ανόρθωση του δέρματος στο λαιμό ή τα ζυγωματικά καθώς και σε άλλα σημεία του σώματος (κοιλιά, μπράτσα, γόνατα) μπορούν να γίνουν αναίμακτα χωρίς τομές και ράμματα με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

 

Το Plexr είναι μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟ PLASMA προκαλώντας εξάχνωση των ιστών. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ, ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΙΒΑΔΕΣ.

 

Χρησιμοποιείται ευρύτατα από τις μεγαλύτερες κλινικές τις Ιταλίας και έχει γίνει το ποιο δυνατό εργαλείο των μικροχειρουργικών επεμβάσεων παγκοσμίως. Το Plexr μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές, όπως χειρουργικό ηλεκτρικό νυστέρι, Laser, Ραδιοσυχνότητες, συσκευές παλμικού φωτός.
Πριν την εφαρμογή βάζουμε στην περιοχή αναισθητική κρέμα για περίπου μισή ώρα.
Στην συνέχεια με το Plexr δημιουργούμε μικρά spot (κουκίδες) που έχουν το μέγεθος κεφαλής καρφίτσας. Κατά την διάρκεια τις θεραπείας υπάρχει μια ήπια αίσθηση τσιμπήματος η οποία είναι εύκολα αποδεκτή από τον ασθενή. Αμέσως μετά την θεραπεία υπάρχει κάποιο οίδημα που υποχωρεί σε δυο μέρες και ελαφριάς μορφής ερύθημα το οποίο υποχωρεί με την πάροδο του χρόνου.

 

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες του (με την υποστήριξη πάντα τις ευαίσθητης περιοχής από δερματολογικά καλλυντικά). Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά, από την πρώτη έως την δέκατη μέρα με το τελικό αποτέλεσμα να φτάνει σε βάθος 3 μηνών (ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ).

 

Το Plexr αποτελεί μια ασφαλής επεμβατική μέθοδος και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες σε άνδρες και γυναίκες. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ευρώπη για την αισθητική χειρουργική και δερματολογία.

 

Εκτός την Βλεφαροπλαστική (άνω-κάτω βλέφαρο, Διάρκεια αποτελέσματος 3-5 χρόνια !) το plexr μπορεί επίσης να αφαιρέσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα Ξανθελάσματα (μια μόνο συνέδρια) υπερκερατωσεις, θηλώματα,, Υπερμελαγχρώσεις (μέλισμα, πανάδες), Λευκές ραβδώσεις (Ραγάδες), Ουλές ακμής, Εξάχνωση περίσσειας του δέρματος. (γόνατα-αγκώνες, κοιλια), Ενεργή ακμή, Διόρθωση ουλών, Βαθιές ρυτίδες. (Μεσόφρυο, μέτωπο κλπ), Κονδυλώματα , Μυρμηκιές και αφαίρεση Tatoo.

Plexr

Soft Surgery

Κλείστε ραντεβού με την ιατρό και βρείτε λύση, άμεσα

 

Τηλ.: 2108985811   |    Κιν.: 6974123978